top of page
IMG_0305.jpg
diana de vlugt instant styling by diana alopecia haarwerk

Mijn verhaal

Mijn naam is Diana, 39 jaar jong en de founder van Instant Styling.

Als mede alopecia-beauty, want zo wil ik het graag noemen, besef ik heel goed wat alopecia voor invloed heeft op je dagelijkse leven.

Er zijn dagen geweest dat het mijn leven beheerste; een dagje winkelen door weer en wind hield voor mij in dat ik constant in de ramen aan het kijken was of mijn haar nog wel okay zat, een avondje in de bioscoop betekende dat ik een pet of iets van muts op moest anders keken de mensen achter mij zo op mijn hoofdhuid, ergens op de fiets zorgde voor een hele fles haarlak in mijn haar om die lok van voor op zijn plek te houden...

Uiteindelijk heb ik de stap durven zetten om een haarwerk aan te schaffen en ik was er zo gelukkig mee de eerste 2 weken! Na die 2 weken begon ik wederom tegen kleine dingen aan te lopen; het haar kon niet volledig uit mijn gezicht gedragen worden, want dan kon je zien dat het een haarwerk was. Tijdens mijn werk, vooral in de zomermaanden, kon het haar niet in een hoge staart of knot gedragen worden. Mijn collega's in de kapsalon hadden elke maand een haaravond waar zij hun kapsels veranderden van kleur en style, ik kon dit uiteraard niet.

Dit alles heeft er voor gezorgd dat ik mezelf ging afvragen of er echt geen andere opties waren en of ik mij nu de rest van mijn leven dagelijks moest gaan bezig houden met mijn haar. Door veel uitproberen, mijn eigen creativiteit en mijn eigen ervaringen, is Instant Styling tot stand gekomen. Er is geen dag meer dat ik mij nog zorgen maak om mijn haar en er is niks wat mij nog beperkt in mijn dagelijkse bezigheden.

Instant Styling is een plek waar iedereen terecht kan! Dit is de plek waar u, in vertrouwen en veiligheid, uw problemen en wensen kan neerleggen. Hier zoeken wij samen naar de oplossing en ben ik er om u door dit moeilijke proces heen te helpen.

IMG_0305.jpg
bottom of page