top of page

HaarToppers

Een haartopper is een unieke oplossing voor alle vrouwen die zich in een van de verschillende fases van haaruitval bevinden.  

Wanneer uw haar op de scalp, op de kruin of aan de voorkant van uw haarcontour dunner begint te worden, is een haartopper de perfecte eerste stap naar een haarwerk. 

De bevestiging van een haartopper is erg eenvoudig en vergt niet veel werk. Doormiddel van clipjes, clip je de topper, op de gewenste plek, vast aan je eigen haar. Wanneer je op bepaalde plekken niet genoeg haar meer hebt om de topper aan vast te clippen, kan je hier tapes voor gebruiken en de topper op die plek vast plakken.  

Er zijn verschillende soorten toppers te bestellen, alle kleuren en lengtes zijn mogelijk. Toppers kunnen gemaakt worden in verschillende oppervlakte maten en het basis materiaal biedt een ruime keuze. Op deze manier kan een topper volledig aan uw wensen voldoen. 

Hieronder een aantal voorbeeld foto’s van de verschillende materialen die gebruikt kunnen worden als basis van de topper. 

IMG_2539.jpg
IMG_2538.jpg
IMG_2537.jpg
IMG_2536.jpg
IMG_2535.jpg
IMG_2533.jpg
IMG_2534.jpg
IMG_2532.jpg
IMG_2529.jpg

Zoals u kunt zien op de foto’s is er echt veel keus! Om de juiste keuze te maken voor een haartopper die het beste bij u past, kunt u een afspraak maken voor een vrijblijvend consult. Let op! Een consult is geheel vrijblijvend en kan ook via video bellen plaats vinden. 

U kunt online een afspraak inplannen of via whatsapp 06-83614284, wanneer u online een afspraak inplant voor een video ( online ) consult vergeet dan niet uw telefoonnummer in te vullen. 

bottom of page