top of page

Binnenkort alles via 1 app!

Wat super gaaf om te zien dat zoveel mensen zich nu al hebben aangemeld voor de app! Aankomende week wordt de online agenda gekoppeld aan de app en kan iedereen heel makkelijk afspraken inboeken via de app.

De app heeft ook een chatfunctie en ik hoop op die manier alle berichten een beetje centraal te krijgen. Op het moment wordt ik via alle social media bericht en het is zo verwarrend terug te halen met wie ik via waar gesproken heb 😓.

Ook kan ik via de app kortingsbonnen, sales en leuke nieuwtjes delen!

Spread the word !! En help mij zoveel mogelijk leden te krijgen voor de app!


29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Het begint er dan eindelijk toch echt op te lijken! Nu de haarwerken ruimte klaar is kan de vloer in de kapsalon vervangen worden. Gister is de oude vloer in kapsalon eruit gehaald en de komende 3 da

Post: Blog2_Post
bottom of page